Baba Vangan ennustukset vuodelle 2019

*sisältää mainoslinkin


Vuotta 2019 on kulunut jo melkein 2 viikkoa, mutta ehkäpä emme vielä ole pahasti myöhässä tämän jutun kanssa. Kerromme kuuluisan ennustajan, Baba Vangan tarinan ja sen mitä hän lupasi että vuosi 2019 tuo tullessaan. 
Emme tiedä ovatko seuraavat ennustukset totta, mutta sen tiedämme, että Baba Vanga on vuosien varrella osunut oikeaan ennustuksissaan useammin kuin kerran. Meidän on palattava tulevaisuudessa takaisin tähän kirjoitukseen, jolloin selviää kuinka oikeassa tämä edesmennyt selvännäkijä olikaan. 

KUVA
Baba Vanga (1911 - 1996) oli bulgarialainen selvännäkijä, oikealta nimeltään Vangelia Pandeva Dimitrova.12 vuotiaana Baba Vanga joutui todella omituiseen onnettomuuteen, pyörremyrskyn riepoteltavaksi, jonka seurauksena hän menetti näkönsä. Hänen sanottiin saaneen selvännäkemisen lahjan sokeutumisensa seurauksena ja hän teki ensimmäiset ennustuksensa noin 16 vuotiaana. Ensimmäiset ennustukset koskivat lähinnä kadonneita asioita, ihmisiä tai eläimiä, mutta 30 vuotiaana Baba Vangan kyky oli kehittynyt siinä määrin että hän ennusti useita erilaisia asioita. 
Baba Vangan luona vieraili vuosien varrella lukemattomia ihmisiä, joista osa hyvinkin kuuluisia. 
Jopa Hitlerin kerrotaan käyneen Baba Vangan luona ja poistuneen sieltä erittäin järkyttyneen näköisenä.  
Hänen kykyään ennustaa tutkittiin useasti eri tahojen toimesta ja on sanottu, että Baba Vangan ennustukset olivat 80 % paikkansapitäviä. 
Baba Vangan kerrotaan ennustaneen esimerkiksi 9/11 kaksoistornien tuhoutumisen, vuoden 2004 tsunamin, ilmastomuutoksen fossiilisten polttoaineiden seurauksena sekä Barack Obaman valinnan presidentiksi.  
Baba Vanga ennusti ihmisille aluksi ilmaiseksi, kunnes hänestä tehtiin vuonna 1967 virallisesti valtion virkamies ja hän alkoi saada palkkaa ennustamisesta.

KUVA
Baba Vanga teki ennustuksia aina vuoteen 5079 saakka, jolloin maailmankaikkeus hänen mukaansa lakkaa olemasta. Osa hänen ennustuksistaan on tietysti kammottavia ja pelottavia, mutta mukaan mahtuu myös positiivisia asioita, kuten nälänhädän loppuminen, ihmisten leviäminen ympäri galaksia, kuolemattomuuden saavuttamisen ja monia muita. Monet näistä ennustuksista kuulostavat aivan jännittävän science fiction kirjan, tai elokuvan juonelta, mutta mistä me tietäisimme mikä odottaa ihmiskuntaa tuhansien vuosien päässä?

Nämä seuraavat ennustukset Baba Vanga teki vuodelle 2019:

1. Kiinasta tulee maailmanvalta.
Tämä ennustus on ollut totta jo jonkin aikaa, sillä Kiina tosiaan on niin taloudellisesti, kuin myös sotilaallisesti supervalta. Kiinan asema maailmassa näyttääkin vain vahvistuvan kasvavalla vauhdilla.

2. Vladimir Putin yritetään murhata.
Tätäkin ennustusta voidaan myös pitää jo totena, sillä on sanottu että Putinia on yritetty salamurhata jo useaan kertaan. Vuodelle 2019 Baba Vanga kuitenkin ennusti, että hänet koittaa murhata hänen oma henkivartijansa.

3. Donald Trump sairastuu.
Baba Vangan mukaan Amerikan presidentti sairastuu johonkin mysteeriseen sairauteen, jonka johdosta hän kärsii jonkinlaisen aivovaurion ja kuuroutuu.

4. Tsunami Aasiassa.
Ennustuksen mukaan Aasiassa tapahtuu suuria maanjäristyksiä, joiden seurauksena suuri tsunami pyyhkii pois suuren osan Aasian ja osan muidenkin maanosien maiden rannikoita.
Tämä ennustus saattaa pitää paikkansa, sillä tsunamien mahdollisuus ei ole missään nimessä pois suljettua. Mutta me todellakin toivomme, että tämä ennustus ei pitäisi paikkaansa lainkaan.

5. Euroopan talous romahtaa.
Baba Vangan mukaan vuonna 2019 Euroopan talous romahtaa. Tämän tarkemmin ei asiasta ole tietoa, mutta ikävä kyllä tämäkin ennustus on sellainen, joka saattaa hyvinkin toteutua, ainakin lähitulevaisuudessa.

6. Venäjälle iskee meteoriitti.
Tästäkään emme tiedä enempää kuin sen, että vuonna 2019 Venäjälle iskeytyy meteoriitti. Mikäli ennustus toteutuu, toivokaamme että meteoriitti ei aiheuta liikaa tuhoa tai ainakaan uhreja.

KUVA

Tässä siis Baba Vangan ennustukset tälle vuodelle. Nähtäväksi jää pitävätkö nämä ennustukset paikkansa, vai saammeko vuoden lopulla huokaista helpotuksesta. Tälle vuodelle ei nimittäin Baba Vangan mukaan ole luvassa kovinkaan paljon positiivisia asioita. Kuulemme mielellämme mielipiteesi ja ajatuksiasi näistä ennustuksista ja koko aiheesta muutenkin. Uskotko siihen että ihminen voi nähdä tulevaisuuden, vai ovatko kaikki ennustukset pelkkää hölynpölyä? Jatketaan keskustelua kommenteissa!

- Onpa Outoa




Pssssst...
Bubbleroom tarjoaa nyt uusille asiakkaille 10 % alennusta kun tilaat vähintään 10 eurolla!
Pääset tilaamaan TÄSTÄ, syötä kassalla koodi: NEWWEB

Etu on vain uusille asiakkaille, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. 
Voidaan käyttää vain kerran per asiakas. Ei koske merkkejä: Karl Lagerfeldt, Tory BurchCoach, Marc Jacobs, Michael Kors, Rebecca Minkoff, Billi Bi, Rock and Blue, Hollies, Boomerang, Svea, D.Brand, Jofama, UGG. Voimassa toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti